Ouder- en Kind Team

In Amsterdam is aan iedere school een ouder- en kindadviseur verbonden. Heb je vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van je kind? Dan kan je altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur van de school. Bij ons is dat Jacqueline van Lent. Je vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie). De ouder- en kindadviseur werkt onafhankelijk van de school.
Jacqueline van Lent is dit jaar elke maandagochtend op school aanwezig . Je kan ook een afspraak met haar maken. Dat kan op school, bij je thuis of op een andere plek in de wijk. Samen kijken jullie wat er speelt en wat bij jullie gezin past.
Wil je informatie en advies? Misschien een training voor kind of ouder?
Je kan zelf rechtstreeks contact met haar opnemen op 06 - 205 976 06 of via j.vanlent@oktamsterdam.nl. Je kunt ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam Westerpark op de 3e verdieping in gebouw Houthaven, Revaleiland 1 - H, 1014 ZG.

Lees meer op www.oktamsterdam.nl. Op deze website vind je ook informatie over algemene opvoedvragen, je kan er (anoniem) chatten of het adres zoeken van het team in jouw wijk. Je bent altijd welkom!
 
Powered by BasisOnline