Nieuwe ouder

Rondleidingen

Wij willen u graag onze school laten zien. U bent van harte uitgenodigd om u hiervoor in te schrijven. U krijgt dan de school te zien en krijgt de gelegenheid om vragen te stellen.
 
Op de website kunt u alvast ons schoolplan lezen. Hierin staat vermeld hoe Alles in 1 school De Zeeheld onderwijs geeft. Wat onze onderwijskundige uitgangspunten zijn en wat we uw kind gedurende de schooltijd te bieden hebben. Daarnaast bevat het schoolplan informatie over de schoolorganisatie, de werkwijze binnen en buiten de groepen en de dagelijkse gang van zaken.

Ook kunt u een filmpje bekijken, klik hier
 
Rondleidingen worden van 9.00 tot 10.00 uur op school gegeven.
Wij vragen u zonder uw kind(eren) deze informatieochtend te bezoeken.

De data voor ouders met kinderen geboren tussen 1 januari 2021 en en 31 augustus 2021 zijn:

Woensdag 22 mei 2024
Woensdag 5 juni 2024
Woensdag 12 juni 2024
Woensdag 3 juli 2024

U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar onze directeur Nadine Duymaer van Twist: directeur@dezeeheld.nl 
Benoem hierin op welke bovenstaande datum u langs wilt komen,  met hoeveel personen u wenst te komen en wat de gewenste taal van de rondleiding is. 

Voor meer informatie over inschrijven klikt u hier.


Voor meer interessante, actuele informatie over het onderwijs en de resultaten van onze school, verwijzen wij u graag naar de website scholen op de kaartDeze website biedt hulp aan oriënterende ouders en professionals. U kunt hier ook scholen met elkaar vergelijken. 

Powered by BasisOnline